per week  

december, januari, februari, maart

€ 240,--  
april € 290,--  
mei € 320,--

 

juni € 370,--

 

juli, augustus* € 480,--  
september € 390,--  
oktober € 320,--  
november € 290,--  

 

* Voor juli en augustus geldt een vroegboekkorting van 10% wanneer je minimaal 1 week boekt en als je vóór 1 februari 2022 boekt.

Een week is 7 overnachtingen en mag op elke willekeurige dag beginnen (dus zaterdag tot zaterdag, maar ook dinsdag tot dinsdag) zodat je kunt kiezen voor de gunstigste vluchten. Extra overnachtingen kosten 1/7 van de weekprijs. Aankomst na 14.00 uur en vertrek voor 10.00, tenzij anders met elkaar overeengekomen.

Borg: € 200,-. Deze wordt teruggestort na correcte oplevering van het appartement, ontvangst van de sleutel en na aftrek van de verbruikte elektra. Elektra wordt berekend op basis van het werkelijke verbruik tegen een tarief van € 0,30 per Kw. Bij een huurperiode langer dan 4 weken wordt een passende borg afgesproken.

De prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en de was van het beddengoed.
Er is een wasmachine aanwezig en we gaan ervan uit dat je verder zelf voor de tussentijdse was zorgt.
Voor het drogen van de lakens zijn er lange waslijnen op het gemeenschappelijke dakterras, in de slaapkamer staat een strijkplank met strijkijzer voor de liefhebber.

Desgewenst kan het appartement in overleg ook tussentijds worden schoongemaakt (inclusief de was van het beddengoed). De kosten daarvoor bedragen € 30. In verband met de planning van onze schoonmaakster dit graag tijdig melden.